sâmbătă, 28 februarie 2015








Aperitiv din Crema de Branza cu Somon Afumat

Dragilor, astazi vreau sa va prezint un aperitiv rapid si delicios: crema de branza cu somon afumat

Ingrediente:
- 350 g crema de branza (puteti alege orice branza care va place, insa trebuie sa fie foarte cremoasa)
- 100 g smantana
- 150 g somon afumat
- cateva felii de paine - miez
- un plic de gelatina
- extra - marar  sau alte verdeturi care va plac

Cum se face?

1. Mixam branza cu smantana si adaugam sare si piper alb dupa gust.
2. Separat dizolvam gelatina in putina apa, o lasam 5-10 minute, apoi o lichefiem in baie de apa (! Atentie ! Nu trebuie sa fiarba, nu de va mai coagula)
3. Taiem bucatele somonul, pastrand 1-2 felii pentru decor
4. Amestecam toate ingredientele de mai sus cu o lingura (nu se mai mixeaza)
5. Montam preparatul: intr-o tava de chec tapetata cu folie de plastic, punem un pat de paine, apoi adaugam crema de branza cu somon si o dam la figider peste noapte.
Dimineata se poate taia cuburi si se decoreaza cu fire de marar, bucatele de somon, ardei/rosii.

Pofta mare!

Sarut-mana mami pentru idee!! Mi-as fi dorit sa fim mai aproape :(
Marga si Tantel Silea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu